exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: vijesti.me
Broj pregleda članka: 232

DF nije uspio da skupi potpise: "Ovo ćemo pitanje svakako aktuelizovati"


DF nije uspio da skupi potpise: "Ovo ćemo pitanje svakako aktuelizovati"

Demokratski front je saopštio da nisu uspjeli da skupe 27 potpisa opozicionih poslanika, kako bi se zakazala vanredna sjednica Skupštine Crne Gore povodom prisustva vojno-diplomatskog predstavnika Crne Gore na proslavi operacije ,,Oluja''.

"Ovom prilikom zahvaljujemo se poslanicima Srđanu Miliću, Danijeli Pavićević, Goranu Daniloviću, Goranu Radonjiću, Anki Vukićević i Aleksandru Damjanoviću koji su podržali našu inicijativu. Podršku za inicijativu, kojom bi se osudio sramni čin Vlade CG i pokrenulo pitanje odgovornosti vrha režima, nijesmo dobili od stranaka Ranka Krivokapića, Alekse Bečića, Dritana Abazovića i Miodraga Lekića", navodi se u saopštenju DF.

Navode da pojedine stranke nisu ni objasnile zašto je inicijativa neprihvatljiva.

"Bojkot parlamenta ne može biti razlog i izgovor, jer mi nismo ni tražili da partije koje su u bojkotu učestvuju u zasijedanju, već samo da stave potpis na inicijativu, i tako omoguće da čitava javnost čuje raspravu o jednom problemu koji će definitivno određivati buduće političke odnose i sudbinu Crne Gore. O njihovom ponašanju neka sude građani. DF će svakako pronaći način da ovo pitanje aktuelizuje na prvom narednom  zasijedanju parlamenta, jer ne želimo da dozvolimo, zbog svojih predaka i potomaka, da zbog izdaje vrha režima ostane sramota na licu Crne Gore. Skandal u Kninu pokazao je da za Crnu Goru postoje dva puta – da, kao u ovom trenutku, bude okupirani protektorat i kolonija, ili da podigne glavu, drži do sebe i svog dostojanstva, i do svojih istorijskih prijatelja i saveznika", poručili su u DF.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 395017


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja