exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Antena M
Broj pregleda članka: 131

Đukanović će tužiti Vijesti zbog širenja laži


Đukanović će tužiti Vijesti zbog širenja laži

Nakon intervjua odbjeglog biznismena Duška Kneževića u današnjim "Vijestima", oglasili su se iz Kabineta predsjednika Mila Đukanovića. Najavili su da će tužiti "Vijesti".

"Neosnovane i neprovjerene optužbe na račun Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića iznesene u današnjem izdanju dnevnog lista Vijesti, a kroz razgovor sa odbjeglim tajkunom Duškom Kneževićem, predstavljaju sračunato širenje senzacionalistickih vijesti, sa očiglednim ciljem da pospješe energiju uoči najavljenih protesta.

Tendenciozno plasiran intervju, kao i niz tekstova koji obiluju lažnim informacijama i tvrdnjama o predsjedniku države, biće povod pokretanja tužbe od strane predsjednika Mila Đukanovica", saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Knežević je u današnjem intervjuu, između ostalog, kazao da postoji snimak na kome je Milo Đukanović u njegovoj kući i gdje se, navodno, vidi da mu u sportskoj torbi daje novac koji uzima.

"Postoji snimak na kome je Đukanović u mojoj kući i gdje se vidi da mu u sportskoj torbi dajem novac koji uzima i razgovor koji je vođen tom prilikom, ali pošto se tu pominju neki ljudi i neke institucije, moram da budem jako oprezan“, kazao je Knežević.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 463371


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja