exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Analitika
Broj pregleda članka: 1088

STIPENDIJE za Radoicu Čepića i Arsenija Dragaševića


STIPENDIJE za Radoicu Čepića i Arsenija Dragaševića

Rukometni savez Crne Gore organizovao je potpisivanje ugovora o stipendiranju sa osam sportista, odnosno sa po četiri rukometašice i rukometaša. Na taj način pokazuje se briga o onima koji su budućnost crnogorskog rukometa i dodjeljuje stipendija kao doprinos razvoju njihove dalje karijere.

Sredstva za stipendiranje perspektivnih rukometašica i rukometaša obezbjeđena su zahvaljujući Ministarstvu sporta i mladih koje je sredstva opredijelilo na nedavno završenom javnom konkursu za sufinansiranje programa sportskih organizacija za 2019. godinu.

Dobitnici stipendija su: Marko Abramović, Bogdan Mijušković, Katarina Džaferović, Nađa Kadović Maša Mitrović i Jelena Vukčević. Pored njih dobitnici stipendija su i dva mlada rukometaša Rudara, osvajači srebrne medalje na nedavno održanom Mediteranskom prvenstvu Arsenije Dragašević i Radoica Čepić.

U ime dobitnika stipendija, prisutnima se obratio Radoica Čepić.

''Zadovoljstvo mi je da vam se obratim u ime stipendista koji danas potpisuju ugovor sa Rukometnim savezom Crne Gore. Ovo je veliko priznanje za naš dosadašnji rad i potvrda da Rukometni savez Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih, vode računa o perspektivnim sportistima na kojima počiva budućnost crnogorskog sporta. Za nas je velika čast što smo izabrani za stipendiste u veoma širokom krugu perspektivnih rukometaša i rukometašica, i na tome smo zahvalni onima koji su prepoznali naš dosadašnji rad. Istovremeno, stipendija je i velika obaveza, jer moramo da je opravdamo na najbolji mogući način i da budemo pravi predstavnici generacija kojima pripadamo. U ime svih stipendista, mogu da obećam da ćemo ulagati još veći napor i imati još bolji pristup prema obavezama, kako bi opravdali ukazano povjerenje, ali i na najbolji mogući način reprezentovali svoj klub, svoj savez i iznad svega svoju državu na domaćoj i međunarodnoj sceni'', rekao je Čepić.

Iznos mjesečne stipendije je 200 eura.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 451728


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja