exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 276

NVO „Da zaživi selo“ realizuje projekat „Efikasnija Pljevlja“


NVO „Da zaživi selo“ realizuje projekat „Efikasnija Pljevlja“

NVO „Da zaživi selo“ je početkom marta pokrenuo novi ekološki projekat, pod nazivom „Efikasnija Pljevlja“. Opšti cilj projekta je sprovođenje mjera energetske efikasnosti na teritoriji opštine Pljevlja. Direktor ove NVO, Vaso Knežević, nam je rekao da će u okviru projekta pokrenuti inicijativu za izradu Lokalne strategije energetske efikasnosti opštine Pljevlja kao i izradu akcionog plana lokalne strategije EE Opštine.

Knežević dodaje da će održati i edukativne radionice za đake osnovnih škola, izraditi brošure o finansijski i nefinansijski zahtjevnim mjerama energetske efikasnosti, a doniraće i energetski efikasne uređaje seoskim školama.

Projekat traje 6 mjeseci, realizuju ga u saradnji sa NVO “Informativni centar Pljevlja”, a podržan je od strane NVO „Green home“, kao subgrant u okviru projekta „Zajedno za bolju klimu u Crnoj Gori“ koji je finansiran od strane EU kroz program „Instrument za civilno društvo 2016“.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 451807


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja