exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: pobjeda
Broj pregleda članka: 317

Kraljica sportova zadivila više od 300 učenika


Kraljica sportova zadivila više od 300 učenika

Atletski klub Rudar nastavio sa prezentacijom projekta ,,Dječja atletika“ u Pljevljima

Atletski klub Rudar nastavio je da promoviše projekat „Dječja atletika“ u osnovnim školama u Pljevljima. Treneri kluba Budimir Jestrović i Slaviša Vraneš u OŠ „Salko Aljković“ završili su prezentaciju projekta „Dječja atletika“ za više od 300 učenika.

Učenici su upoznati sa osnovnim atletskim elementima trčanja, skokova i bacanja i bili su oduševljeni ovom prezentacijom. Iskusni treneri Jestrović i Vraneš pokazali su im i dočarali atletski sport, a još jednom se potvrdilo da na teritoriji opštine Pljevlja postoji veliki broj djece uzrasta od 7 do 13 godina koje zaista privlači atletika kao bazični sport.

- Zahvaljujući Sekretarijatu za društevene djelatnositi optšine Pljevlja, predstavnici našeg kluba tokom ove godine obišli su veliki broj škola na teritoriji opštine želeći da uključe što veći broj mladih i kroz igru i druženje upozna ih sa dječjom atletikom. Naš klub ove godine bio je organizator velikog broja državnih prvenstava Crne Gore iz programa ASCG, a posebno su bila masovna pionirska prvenstva gdje smo zahvaljujući dječjoj atletici uspjeli da omasovimo klub, koji sada broji više stotina najmalađih koji su zainteresovani da se bave kraljicom sportova. Nastojaćemo da i u narednoj godini uz podršku ASCG i lokalne samouprave još više promovišemo atletski sport na teritoriji naše opštine i organizujemo takmičenja koja će doprinijeti masovnosti atletike - istakao je trener kluba Budimir Jestrović. 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 445098


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja