avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 683

Kome smetaju ulične korpe?


Kome smetaju ulične korpe?

Grupi mladića zasmetale ulične korpe za sitni otpad u ulici Velimira Jakića.

U jednoj od najprometnijih ulica u gradu ulici Velimira Jakića grupa mladića iza ponoći uništila je par korpa za otpatke. Nije riječ o šteti, nego vandalskom i neprimjenjenom ponašanju. Ružna slika za one koji su jutros pošli na posao a zastrašujuće za stanere te ulice. Neki od njih su nam rekli da su uz buku i galamu mladići lomili korpe. Čudno, da nekome smeta korpa na ivici trotoara, namjenjena za bacanje sitnog otpada. I taman kada pomislimo da je ekološka svijest naših sugrađana na većem nivo desi se ovakav ili sličan nered. Bilježili smo različite slučajeve vandalizma - kontejnere u Breznici, polomljen parkovski mobilijar, razbacano smeće iz uličnih korpi. Posljednju deceniju toliko se priča o zaštiti životne sterdine, ekološkoj svijeti, tako da je za očekivati da se ovakvi slučajevi ne ponavljaju. O ekologiji se priča u vrtiću, školi i mnogim okruglim stolovima pa smo mislili da su generacije koje stasavaju toliko ekološki opismenjeni da im ne pada na pamet da se vandalski ponašaju. Na žalost, uvijek dođu neki novi klinci sa lošim namjerama.

Nadamo se samo da su kamere sa obljižnjih poslovnih prostora snimile taj vandalski čin.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 539119


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja