exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 347

Halilović i Džogaz na zasjedanju Skupštine i Stalnog komiteta MOSI


Halilović i Džogaz na zasjedanju Skupštine i Stalnog komiteta MOSI

Sjutra će sa početkom u 13 časova u Sokocu biti održana Skupština Međuopštinskih omladinskih sportskih igara. Prije Skupštine zasjedaće i Stalni komitet MOSI.

Na Skupštini će biti podnešen izveštaj sa 55. MOSI održanih proteklog ljeta u Priboju, a zatim će se izvršiti primopredaja i izbor novih predsjeednika Skupštine, Stalnog komiteta i sekretara igara.

Predsjednik Organizacionog odbora 56.MOSI će upoznati članove Skupštine o aktivnostima oko organizcije igara, a veliku pažnju privuće i razmartranje prijava i donošenje odluke o dodjeli organizacije 57. MOSI 2020. godine koje treba da se održe u Srbiji, a kandidati su dva grada Bajina Bašta i Nova Varoš.

Skupštini će ispred opštine Pljevlja prisustvovati Mersudin Halilović dok će opštine Crne Gore u Stalnom komitetu predstavljati Borjan Džogaz.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 445923


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja