exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 915

Eldar od ove sezone u rukama prof.dr Duška Ilića


Eldar od ove sezone u rukama prof.dr Duška Ilića

Od  sada i zvanično o Eldarovoj fizičkoj spremnosti, ishrani  i svim detaljima oko spremnosti tijela brinuće prof. dr. Duško Ilić i njegova Profex akademija iz Beograda. Dogovor je postignut za naredne 4 godine a Profex akademija će pomoći Eldaru da napravi korak više u svojoj karijeri i podigne svoje rezultate na viši nivo. Poslije tri mjeseca koji su bili neka vrsta probe odlučili smo se napraviti dugoročnu, ozbiljnu saradnju sa prof. dr. Duškom Ilićem.

Obzirom da je cijenjeni profesor jedan od najboljih u svom poslu znamo da je to najbolji potez koji smo mogli da napravimo za Eldarovu skijašku karijeru.

“Eldar Salihović (19) je profesionalni skijaš i reprezentativac Crne Gore. Bio je učesnik poslednjih Olimpijskih igara u Pjongčangu 2018. godine.

Eldar će se kod nas pripremati u ciklusima, dok preostali dio sprovodi samostalno na skijanju po našem programu za koji je prošao obuku.

Kod vrhunskih skijaša, najmanji detalji prave razliku u ukupnom plasmanu, a kod Eldara smo nakon detaljne dijagnostike pronašli da prije svega mora da radi na jačanju mišića koji izgrađuju bočne strane trbušnog zida i specifičnoj anaerobnoj izdržljivosti. 

Vjerujemo da će Eldar u novu sezonu ući maksimalno spreman a u narednim godinama dostići nivo kojem stremi, riječi su ljudi iz Profex akademije.

Eldar je od ponedeljka na drugom skijaškom trening kampu sa reprezentacijom na glečeru Hintertux u Austriji i tamo će u narednih 15 dana sprovoditi skijaski dio priprema.

“Trenutno su na glečeru odlični sniježni uslovi pa se nadam da ću uspjeti da uradim planirano za ovaj trening kamp“ kaže naš sportista...
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 434473


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja