exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 485

Akcija „Čepom do osmjeha“ u OŠ „Boško Buha“


Akcija „Čepom do osmjeha“ u OŠ „Boško Buha“

U OŠ „Boško Buha“ povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, organizovana je akcija prikupljanja čepova „Čepom do osmjeha“.

U ponedeljak 22. aprila, na platou ispred škole od prikupljenih čepova biće napravljen monzaik, a zatim će se čepovi otpremiti u recikažni centar.

Ove godine, akcija se sprovodi pod novim sloganom „Tvoj čep, moj osmjeh“ i sredstva koja će se dobiti od prikupljenih čepova ostaće u našem gradu i tako pomoći nekom našem sugrađaninu.

Cilj ove humanitarno-ekološke akcije je pomoć djeci sa invaliditetom i omogućavanje njihovog funkcionisanja u svakodnevnom životu.

Akcija “Čepom do osmjeha“ pokrenuta je 2012. godine. Danas je jedna od najmasovnih akcija u regionu, koja broji preko 2000 aktivnih volontera.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 435589


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja