avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 2173

Neko ubija pse u Ševarima


Neko ubija pse u Ševarima

IZ NVO „PRAVO NA ŽIVOT” PODNIJELI PRIJAVU PROTIV NN LICA

Predstavnici NVO „Pravo na život” od pljevaljske policije su zatražili da zaustavi ubijanje napuštenih pasa u naselju Ševari. Tvrde da su dobili obavještenje od građana da se u naselju Ševari vrši masovno ubijanje napuštenih životinja.

- Tražili smo od policije da reaguje i imamo saznanje da je protekle noći policijska patrola bila u tom naselju. Od policije nemamo podatke da li je neko od prestupnika priveden, ali se nadam da ćemo vrlo brzo biti obaviješteni, kazala nam je predsjednica pomenute NVO Indira Lajko, ističući da će nastaviti da traži prisustvo policije u Ševarima dok se ne pronađu oni koji ubijaju pse.

Stanovnici Ševara nijesu željeli javno da govore o ovom problemu, jedino su nam potvrdili da napuštenih pasa ima prilično, kao i da su napušteni psi proteklih dana usmrtili više grla ovaca u tom naselju. Na društvenim mrežama objavljene su i fotografije usmrćenih ovaca.
Indira Lajko nam je potvrdila da je povod za organizovano ubijanje pasa bio napad na stado ovaca.

- Svi pričaju o tome kako su psi napali ovce i kako su usmrtili više grla, a niko ništa ne govori o činjenici da se u gradskoj zoni nalaze stada ovaca. Postoji opštinska odluka o zabrani držanja stoke u gradu, a očigledno je da je niko ne poštuje, kaže Lajko i poziva Komunalnu policiju da odmah reaguje.

- Na lijevoj obali Ćehotine u naselju Radosavac nije poznato da postoje stada ovaca, a na desnoj obali u naselju Ševari postoje. Zbog čega ne reaguju opštinske službe i da li neko štiti pojedince u kršenju opštinskih odluka, kazala je Lajko i poručila da će ona i dalje nastaviti da štiti napuštene životinje. Prema njenim riječima, psi su ovih dana gladni, jer sklonište za napuštene životinje nema kapaciteta da prihvati sve napuštene životinje.

- Nemam ništa protiv toga da se napušteni psi sklone sa ulica, ali ih niko ne smije ubijati na najsuroviji način, kazala je Lajko.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572771


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja