exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 842

Savjet mladih OO DPS Pljevlja dio akcije „Let's do it Montenegro-Nastavljamo drugačije“


Savjet mladih OO DPS Pljevlja dio akcije „Let

Savjet mladih OO DPS-a Pljevlja, već drugu godinu za redom, se uključio u akciju uklanjanja otpada „Let's do it Montenegro-Nastavljamo drugačije“, koju organizuje lokalna uprava u saradnji sa NVO“ADP Zid“.

Cilj ove akcije je pokazatelj dobrog, kvalitetnog i domaćinskog odnosa prema životnoj sredini, što predstavlja jedan od najznačajnijih programskih prioriteta kad je u pitanju djelovanje Savjeta mladih u Pljevljima. Preko 20 članova Izvršnog i Opštinskog odbora Savjeta mladih OO DPS Pljevlja, u današnjoj akciji, očistili su putni pravac Pljevlja-Brana TE Otilovići.

Predsjednik Savjeta Mladih OO DPS Pljevlja Danijel Živković je istekao da se nada da će ovo današnje okupljanje podstaći sve građane Pljevalja da što aktivnije uzimaju učešće u sličnim akcijama, prije svega onim  koje se tiču zaštite životne sredine u našoj zajednici. „Cilj akcije je u potpunosti opravdan i pokazao je da malim doprinosom velike stvari možemo učiniti realnim“-naglasio Je Živković.  

Informativna služba SM OO DPS-a Pljevlja
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 462709


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja