avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 344

Snimili auto kojim je usmrćen policajac?


Snimili auto kojim je usmrćen policajac?

Na video-snimku kuće Rakočević u Tomaševu kod Bijelog Polja, vidi se prolazak automobila “golf 2”, koji karakteristikama odgovara vozilu kojim je usmrćen policajac Irfan Kujović, na tom regionalnom putu 22. jula 2015. godine.

To je juče kazala tužiteljka Katarina Kljajević u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Enisu Memiću iz Brodareva, koji odgovara zbog smrti policajca.

Tužiteljka tvrdi da se na snimku vidi da je automobil ulubljen, dok je odbrana tvrdila da se to ne razaznaje zbog izuzetno loše rezolucije.

Optuženi je ponovio da nije ni prolazio regionalnim putem Slijepač most - Pavino Polje, već da se istog dana vratio sa bratom Bedrudinom u vozilu “golf3”, kao i da su prošli kroz granični prolaz Dobrakovo.

Memića optužnica tereti da se po povratku iz Podgorice, u nekom trenutku razdvojio od brata i da je vozilo “golf 2” udario policajca Kujovića, dok je njegov brat automobilom nastavio put preko graničnog prelaza Dobrakovo.

Prema optužnici, Memić je Kujovića udario automobilom regionalnom putu Slijepač most - Pljevlja, dok je policajac pokušavao da zaustavi vozilo radi kontrole, a zatim pobjegao.

Suđenje je odloženo nakon što je sutkinja Sanja Konatar naložila tużilaštvu da izuzme najvažnije detalje sa video nadzora, kako ne bi pregledali sve snimke.

Na jučerašnjem ročištu na video-snimku kuće Rakočević u Tomaševu kod Bijelog Polja, vidi se prolazak automobila “golf 2”, koji karakteristikama odgovara vozilu kojim je usmrćen policajac Irfan Kujović, na tom regionalnom putu 22. jula 2015. godine.

Prema optužnici, Memić je Kujovića udario automobilom regionalnom putu Slijepač most - Pljevlja, dok je policajac pokušavao da zaustavi vozilo radi kontrole, a zatim pobjegao.

Suđenje se nastavlja 7.juna.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583141


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja