avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 555

Razić: Martinović nas je vrijeđao i upućivao psovke


Razić: Martinović nas je vrijeđao i upućivao psovke

Ne znam da li je htio da nas udari ili samo provocira, upućivao nam je psovke "pizde jedne", "Milovi kerovi" i krenuo vozilom ka nama, nakon čega sam ja rekao kordonu da se povuče.

To je, između ostalog, rekao jedan od starješina Posebne jedinice Igor Razić, komentarišući ponašanje Milorada Mija Martinovića, na suđenju sajovcima Boru Grguroviću i Goranu Zejaku, kojima se ponovo sudi za mučenje i zlostavljanje bivšeg boksera.

"Mi smo stajali u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, jedan mercedes tamne boje krenuo je prema nama velikom brzinom, ja sam mu dao znak da prođe ulicom Svetozara Markovića, međutim on je ušao u kontrasmjer u traku u kojoj smo mi blokirali saobraćaj i zaustavio se. Ja sam mu opet dao signal da nastavi kretanje, ali je on počeo da upućuje psovke, krenuo prema nama, pokazao nam srednji prst i ostao tu još 15 do 20 sekundi vjerovatno kako bi nas isprovocirao", rekao je Razić.

On i njegov tadašnji šef Dragan Blagojević su dodali i da su nakon toga preko radio veze javili da je to vozilo ugrozilo bezbjednost kordona i policajaca, i u kom pravcu je krenulo.

Kako tvrde, nakon toga, ne znaju šta se dešavalo, ali se podrazumijevalo da će neka grupa policajaca da zaustavi to vozilo i da ga prekontroliše.

"Ne znam zašto nije procesuiran zbog ovoga što se desilo u Bulevaru", dodao je Razić.

Naveli su i da misle da su iz medija saznali da je Martinović te večeri kasnije pretučen od strane pripadnika Specijalne jedinice policije.

Viši sud je ranije ukinuo dio presude kojim su Grgurović i Zejak osuđeni na po godinu i pet mjeseci zatvora za zlostavljanje i mučenje Martinovića i vratio postupak na ponovno suđenje.

Sud je međutim, potvrdio oslobađajući dio presude, da dvojica sajovaca nijesu krivi za razbijanje Martinovićevog automobila.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 583118


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja