exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti
Broj pregleda članka: 604

Pogledajte snimke na kojima Sinđelić tvrdi da je kao svjedok saradnik bio primoran da laže


Pogledajte snimke na kojima Sinđelić tvrdi da je kao svjedok saradnik bio primoran da laže

Advokati odbrane u slučaju "državni udar", uoči današnjeg ročišta sutkinji Suzani Mugoši su uručili CD sa snimcima na kojima je svjedok saradnik Saša Sinđelić.

Advokati su napustili pretres na kojem su trebale da se iznesu završne riječi.

Oni su prije napuštanja tražili da sutkinja Suzana Mugoša u dokazni postupak prije iznošenja završnih riječi, uvrsti u dokazni postupak dva video snimka koji kako su kazali "mnogo značajan".

Sutkinja je objasnila da "ako sud nakon završnih riječi smatra da treba izvesti još koji novi dokaz, da vijeće ima pravo to da uradi nakon završnih riječi".

"Ti snimci nemaju nikakve veze sa medijskim nastupima tog čovjeka. Odbrana nema nikakva razlog da sumnja u autentičnost snimka i da može biti dokaz. Ako smatrate da autentičnost treba da se provjeri da od nadležnih organa Srbije zatražite objašnjenje u tom pravcu", rekao je na suđenju advokat Dušan Radosavljević.

"Vijestima" je jedan od advokata odbrane potvrdio da se na CD-u nalaze snimci koji su ranije danas pušteni u javnost, a objavio ih je portal in4s.

Na snimcima se vidi da Sinđelić u restoranu sa nepoznatim osobama priča kako je bio primoran da "učestvuje u montaži državnog udara".

Na snimcima svjedok saradnik Specijalnog tužilaštva ponavlja priču koju je iznio gostujući u emisiji na TV Happy.

On je u toj emisiji kazao da sada priča drugačije u odnosu na suđenje jer je tada gledao kako da osumnjičene državljane Srbije u slučaju "državni udar" "izvuče".

Pojedini crnogorski mediji juče su objavili audio snimak na osnovu kojeg se može zaključiti da je na Sinđelića, navodno vršen pritisak da promijeni iskaz.

Na audio snimku osoba koja je navodno Sinđelić priča sagovorniku u automobilu, kako je angažovao advokaticu jer pokušavaju da ga natjeraju da promijeni iskaz dat u Višem sudu u Podgorici.

Kao i za današnje video snimke za sada se ne zna gdje, kada i ko je napravio audio snimak na kojem navodno priča Sinđelić.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 434508


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja