exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 751

Optužen da je obljubio maloljetnicu


Optužen da je obljubio maloljetnicu

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju kojim predsjedava sudija Radoslav Konatar potvrdilo je optužnicu koju je VDT podiglo protiv Kolašinca S.B. zbog počinjenog krivičnog djela “obljuba nad nemoćnim licem”.

Okrivljeni se tereti da je 30. jula ove godine izvršio obljubu nad oštećenom maloljetnicom, iskoristivši njeno fizičko i psihičko stanje u kojem se nalazila zbog konzumiranja veće količine alkohola i energetskog pića usljed kojeg nije bila sposobna za otpor.
“On je iz kafe bara gdje su boravili sa društvom, poveo u pravcu njene kuće, i kada su došli do jedne stambene zgrade, uveo u podrumske prostorije, gdje joj je, dok je pokušavala da pruži otpor skinuo majicu i donji dio trenerke, a zatim je uhvatio jednom rukom za obje ruke i okrenuo prednjim dijelom tijela prema zidu i nad istom izvršio obljubu. Nakon toga je pustio, pa je oštećena pala i zadobila lake tjelesne povrede”, navodi se u optužnici.

Slučaj je policiji 30.jula 2018. godine oko 23.40 časova, prijavila majka sedamnestogodišnje djevojčice kojom prilikom je podnijela prijavu protiv S.B. zbog silovanja
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 427605


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja