exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: RTCG
Broj pregleda članka: 701

Kriminalci krili drogu na brodu "Jadran"?


Kriminalci krili drogu na brodu "Jadran"?

Vojna policija je pregledom školskog broda "Jadran" pronašla više desetina kilograma materije za koje se sumnja da se radi o psihoaktivnim supstancama. Ministarstvo odbrane sumnja da su određene kriminalne grupe imale namjeru da iskoriste krstarenje školskog broda "Jadran", koje je bilo planirano za danas.

"Na osnovu operativnih radnji ovlašćenih službenih lica Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove, došlo se do saznanja da određene kriminalne grupe imaju namjeru da iskoriste krstarenje školskog broda 'Jadran', koje je bilo planirano za danas, 19. aprila 2019. godine, za sprovođenje kriminalnih aktivnosti", navodi se u saopštenju Ministarsta odbrane.

Iz tog vladinog resora podsjećaju da je juče bilo planirano da se realizuje praktična obuka studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora, a u okviru dosadašnje saradnje Ministarstva odbrane i Univerziteta Crne Gore.

"Cijeneći gore navedeno, u ranim jutarnjim časovima, od strane vojne policije, izvršen je pregled i pretres školskog broda 'Jadran', pri čemu je pronađeno više desetina kilograma materije za koje se sumnja da se radi o psihoaktivnim supstancama. O navedenom je obaviještena Uprava policije i nadležno tužilaštvo", ističu iz Ministarstva.

Pripadnici Uprave policije i Vojne policije, po nalogu ovlašćenog tužioca, kako se dodaje, sprovode mjere i radnje u cilju otkrivanja i procesuiranja počinilaca tog krivičnog djela.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 436091


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja