avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: kodex.me
Broj pregleda članka: 595

Kolašin: Djevojka tvrdi da je policajac dva puta tukao, odbranili je njegovi drugovi


Kolašin: Djevojka tvrdi da je policajac dva puta tukao, odbranili je njegovi drugovi

Kolašinka Andrea Sekulić demantovala je navode Uprave policije da je lakše povrijeđena u subotu veče u noćnom klubu Selekt, nakon što ju je pripadnik Odjeljenja bezbjednosti Tivat I.B. gurnuo dva puta.

Djevojka tvrdi da je policajac te večeri zapravo dva puta tukao, najprije u toaletu, a potom i ispred, zbog čega ima hematome po cijelom tijelu i povredu vrata.

Iz Uprave policije u nedjelju saopštili su da je protiv njihovog službenika podnesena prekršajna prijava i da će disciplinski odgovarati.

Osnovno državno tužilaštvo u Kolašinu izjasnilo se da u radnjama policajca nema elemenata krivične odgovornosti.Policajac koji je porijeklom Kolašinac te večeri nije bio na dužnosti.

Sekulićeva priča da se sve desilo nakon što je ušla u ženski toalet u noćnom klubu Selekt. Odmah je, kaže, za njom ušao i I.B., kojeg do tada nije poznavala, niti imala kontakt s njim.Tvrdi da ga je nekoliko puta zamolila da izađe, što je I.B. ignorisao.

Prema njenim riječima, nakon što mu je povišenim glasom ponovo kazala da izađe i zamolila dvojicu koji su stajali ispred toaleta da ga izvedu, policajac je počeo da viče.

“Vikao je - Šta hoćeš, kur.o? D..ljo, šta ćeš. Potom sam ga odgurnula, a on se zaletio na mene, bacio me preko lavaboa i WC šolje. Ja sam pokušala da se zaštitim vratima koja su bila između nas, a on je grunuo i vrata i mene, pala sam i udarila glavom. Ostala sam da ležim na podu, a on me nogama udarao. Udarao me je i pesnicama. Tada je nekolicina momaka priskočila u pomoć, ali dok su uspjeli da ga savladaju on me je izudarao po cijelom tijelu. Ležala sam na podu i nijesam mogla da se branim”, ispričala je djevojka “Vijestima”.

Kaže da je I.B. nogama polomio i cijevi u toaletu, da joj je vodokotlić pao na glavu, kao i da ju je na kraju udario i četkom za čišćenje WC šolje.

Nakon što su ga neki momci odvojili od nje, sjela je, kaže, na ogradu ispred toaleta.Tvrdi da je bila u vrlo lošem stanju i da joj je društvo pravila jedna djevojka. Policajac je, kako je ispričala Vijestima, nastavio da je vrijeđa i tuče te da su je odbranili njegovi drugovi i štitili je držeći vrata toaleta na koja je I.B. nasrtao.Kaže da nije vidjela da I.B. ima pištolj, Sekulićeva tvrdi da je čula kako viče: “Pustite me da izbušim, ku.vu. Sad ću ćitav šaržer da ispraznim na nju”.

Dodala je da obezbjeđenje noćnog kluba nije reagovalo.

Nakon što je sa ocem prijavila policiji šta se desilo, Andrea kaže da joj je pomoć ukazana u kolašinskoj Hitnoj pomoći, a potom u Urgentnom centru u Podgorici, gdje su ljekari, u prisustvu policije, konstatovali povrede i imobilisali joj vrat. Kaže da se sad plaši da izađe na ulicu jer je odrasla sa uvjerenjem da je policija ta koja nas štiti.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 574641


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja