exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 210

Kalić tuži državu i za nestali namještaj


Kalić tuži državu i za nestali namještaj

U Osnovnom sudu u Kotoru juče je počelo suđenje po tužbi Rožajca Safeta Kalića protiv države Crne Gore kao tužene strane prvog reda i Uprave za imovinu, tužene drugog reda, za naknadu materijalne štete i izgubljene dobiti za period od 4. avgusta 2011. godine do 18. novembra 2016. godine.

U tom periodu, kako se navodi u tužbi, pričinjena je materijalna šteta na nepokretnoj i pokretnoj imovini porodice Kalić i njihovih firmi, a koja je bila neosnovano i nezakonito oduzeta u tom periodu.

Na jučerašnjem pripremnom ročištu, advokat Stefan Jovanović, po zamjeničkom punomoćju advokata Dragoljuba Đukanovića, preinačio je postojeću tužbeni zahtjev i pored postojećeg postavio tužbeni zahtjev i za naknadu štete na pokretnim stvarima u istom periodu.

Ova tužba se odnosi na stan od 92 kvadrata na Svetom Stefanu i na dio stvari, koje su kako se navodi u tužbi, otuđene, kao i za stvari koje su propale usljed nedomaćinskog odnosa tužene strane. Vrijednost spora je procesno postavljena na 20.001 eura, a pravu vrijednost utvrdiće vještaci.

Advokat Jovanović je juče predložio za vještaka finansijske struke Vukadina Stojanovića iz Podgorice, a za vještaka građevinske struke Radovana Kneževića iz Ulcinja.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388770


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja