exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Pcnen
Broj pregleda članka: 724

‘Državni udar’: Miloš Jovanović tvrdi da je bio prisiljen da lažno svjedoči


‘Državni udar’: Miloš Jovanović tvrdi da je bio prisiljen da lažno svjedoči

Jedan od okrivljenih u procesu poznatom kao ‘državni udar’ Miloš Jovanović tvrdi da je bio prisiljen da lažno svjedoči. On tvrdi da mu je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić prijetio da mora da sarađuje “inače će ga pojesti mrak“.

Izjavu, zavdenu kod notara, dao je i Duško Sretenović, kojeg je odbrana predlagala za svjedoka zbog njegovih “poslovnih veza sa svjedokom saradnikom Sašom Sinđelićem“.

Sinđelić, na čijim se iskazima uglavnom temelji optužnica protiv lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića, te više drugih osoba iz Srbije i Rusije za navodni pokušaj nasilne promjene vlasti u Crnoj Gori, promijenio je svoj iskaz u televizijskoj emisiji ‘Ćirilica’, navodeći da je, takođe pod pritiskom, morao da laže crnogorsko pravosuđe.

Za danas je najavljen početak iznošenja završnih riječi u ovom procesu koji je trajao skoro dvije godine.

Suđenje je počelo 19. jula 2017. godine, ali je odmah prekinuto jer su advokati tražili izuzeće sudije i specijalnog tužioca, tako da je glavni pretres zapravo počeo 6. septembra iste godine.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 434388


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja