exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kodex.me
Broj pregleda članka: 198

Njemačko tržište pokazuje povećano interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju


Njemačko tržište pokazuje povećano interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju

Najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, projekat izgradnje turističke destinacije Luštica Bay predstavljen je na "Expo Real" (XPO Real) sajmu koji se do četvrtka održava u Minhenu u Njemačkoj, saopšteno je iz Luštice Bay.

Kako se navodi, radi se o najvećem evropskom sajmu nekretnina i investicija. Predstavlja čitav lanac snabdijevanja međunarodnog sektora nekretninama - svi važni sektori su tamo, od koncepcije i dizajna, preko investiranja i finansiranja, realizacije i marketinga do rada i korištenja.

Time predstavlja najveću multidisciplinarnu platformu u oblasti nekretnina. Ove godine na sajmu učestvuje više od 2000 izlagača iz 30 zemalja.

„Njemačko tržište pokazuje povećano interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju a ponuda Luštice Bay je vrlo zanimljiva zbog lokacije, cjenovne konkurentnosti i moderne infrastrukture. Mi smo više nego zadovoljni odzivom i kontaktima koje smo ostvarili tokom sajma“, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Prethodne nedjelje, kako se navodi, projekat izgradnje novog grada na Jadranu, Luštica Bay predstavljen je i na Siti Skejp Global sajmu u Dubaiju.

Tokom jeseni, kako se ističe, predstavnici kompanije učestvovaće na sajmovima u Švedskoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji, Italiji, Kini i Turskoj.

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 427825


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja