exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: RTS
Broj pregleda članka: 158

Crnogorski oficir se pridružio osoblju Kfora


Crnogorski oficir se pridružio osoblju Kfora

Crna Gora je postala je 29. zemlja članica Kfora. General-major Salvatore Kuoči rekao je da odluka Crne Gore da bude deo operacije kao što je KFfor predstavlja konkretan korak ka normalizaciji regiona.

General-major Salvatore Kuoči predsedavao je svečanom prijemu Crne Gore u Kfor, kojem je prisustvovao i ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković, saopštio je Kfor.

Štabni oficir iz Crne Gore pridružio se osoblju koje čini pripadnici 28 zemalja, od kojih su 20 članice NATO-a, a osam su zemlje partneri, a koje trenutno imaju svoje vojnike u Kforu.

"Za zemlju suseda kao što je Crna Gora, važno je što će doprineti bezbednom i sigurnom okruženju i slobodi kretanja na Zapadnom Balkanu. Odluka da bude deo operacije kao što je Kfor predstavlja konkretan korak ka normalizaciji regiona", istakao je komandant Kfora general-major Salvatore Kuoči.

NATO smatra dobrodošlim upućivanje pripadnika iz bilo koje druge zemlje članice ili partnera u Kfor, u cilju konsolidacije stabilnosti i bezbednosti Balkana.

Učešće Crne Gore u Kforu predstavlja dodatnu podršku Kforovoj "trajnoj posvećenosti".

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388530


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja