exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Večernje novosti
Broj pregleda članka: 1349

POKOLj KOD TIRANE: Albanac ubio osmoro rođaka, među njima i djeca


POKOLj KOD TIRANE: Albanac ubio osmoro rođaka, među njima i djeca

Albanska policija je saopštila da je 24-ogodišnji muškarac hicima iz kalašnjikova ubio osam rođaka i ranio još šest ljudi. Po prvim i nezvaničnim informacijama razlog je podjela imovine.

Osumnjičeni Ridvan Zikaj je pobjegao i nalazi se u bjekstvu poslije masovnog ubistva u selu Vlore, 55 kilometara južno od Tirane.

Policija je navela da su sve žrtve Zikajevi rođaci. Oni su već identifikovani, a među ubijenima je najmanje jedno dijete i jedan tinejdžer.

Svi nose prezime Zikaj, a po prvim informacijama Ridvan je ubio svoje djeda i baku Demira (75) i Ferije (72), stričeve Besima (42) i Azema, strine Vasiliku i Aferditu, i rođake Saru (16) i Ledjona (9).

Policija trenutno ispituje roditelje osumnjičenog.

Prije masakra, osumnjičeni se raspravljao sa jednom od žrtava oko ograde i toga gdje bi međa trebalo da bude. Nakon rasprave, on je prvo ušao u kuću djeda i bake, pucao iz kalašnjikova na njih, strica i strinu, a potom odšetao do kuće drugog strica i ubio cijelu njegovu četvoročlanu porodicu.

Pored toga, on je ranio još šest ljudi.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 394934


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja