avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Svijet

PV Informer | objavljeno: | izvor: Analitika
Broj pregleda članka: 700

Bacila bebu sa devetog sprata pa skočila za njom, obje preživjele


Bacila bebu sa devetog sprata pa skočila za njom, obje preživjele

Nezapamćen užas dogodio se u gradu Ufa, u Rusiji. Majka (21) bacila je svoju bebu sa devetog sprata samo zato što je bila neraspoložena, da bi potom i sama skočila sa terase. Zahvaljujući nevjerovatnim okolnostima, i majka i beba su preživjele.

Srećom, prilikom pada, obje je na tlu dočekao veliki snježni nanos. Djevojčica je zadobila teške povrede, a majka je optužena za pokušaj ubistva i prijeti joj kazna od minimalno pet godina zatvora, ako je proglase krivom.

Kako kaže njena porodica, žena je tog dana bila u prilično lošem raspoloženju.

"Bila je vrlo napeta, vikala je na mene cijelo jutro i bacala stvari po stanu. Spremala se da odvede dijete na rutinski pregled u dom zdravlja. U jednom trenutku sam otišla u kuhinju i ostavila sam je sa djevojčicom u spavaćoj sobi. Nadala sam se da će se tako malo smiriti. Nekoliko minuta kasnije, kada sam se vratila, vidjela sam da je soba bila prazna", kaže njena snaja.

Potrčala je ka otvorenom prozoru, pogledala kroz njega i vidjela ih obje kako leže na ulici. Odmah je pozvala hitnu pomoć.

"Dijete je palo direktno na glavu. Tačnije, glava i tijelo su joj se zabili u snijeg, a samo su noge virile napolju. Izvukla sam je pažljivo dok je njena majka ležala pored i plakala od bolova", kaže očevidac.

Djevojčica i majka su odmah hospitalizovane. Djevojčica je u teškom stanju, dok se majka izvukla sa modricama i ogrebotinama, i ona nije životno ugrožena. Otpuštena je poslije nekoliko dana iz bolnice, dok su se doktori borili da spasu djevojčicu. I ona je sada u boljem stanju.

Otac djevojčice je pokrenuo i brakorazvodnu parnicu nakon što je njegova žena pokušala da im ubije dijete.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572849


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja