avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 188

Bošković u Avganistanu: Vojnici u misijama najbolji reprezenti vojske i države


Bošković u Avganistanu: Vojnici u misijama najbolji reprezenti vojske i države

Crnogorski vojnici u međunarodnim misijama i operacijama najbolji su reprezenti vojske, ali i cjelokupnog društva i države, saopštio je ministar odbrane Predrag Bošković.

Bošković je, tokom posjete desetom crnogorskom kontingentu u misiji Resolute Support u Avganistanu, koji je tamo od marta, kazao da se od svih pripadnika Vojske Crne Gore, koji su u misijama na odgovornim i složenim zadacima, očekuje i zahtijeva da budu savjesni i odgovorni u njihovom izvršavanju.

On se danas u bazi Marmal kod grada Mazari-e-Šarifa sastao sa vojnicima i njihovim komandantom, majorom Žarkom Vojinovićem. 

Vojinović je kazao da pripadnici desetog kontingenta daju sve od sebe da budu na nivou ugleda i profesionalizma prethodnih kontingenata, iskazujući privrženost strateškim opredjeljenjima države i Vojske Crne Gore u održavanju stabilnosti u Avganistanu.

Bošković će se u bazi Marmal sastati sa komandantom Komande za obuku, pomoć i savjetovanje Sjevera, njemačkim brigadnim generalom Gerhardom Ernst – Peterom Klafusom, kao i sa komandantom hrtvatskog kontingenta, u sklopu kojeg se nalaze i pripadnici Vojske Crne Gore, pukovnikom Dragišom Konsom.

Bošković će sa pripadnicima kontingenta provesti Dan nezavisnosti Crne Gore, 21. maj. 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 577410


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja