avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Politika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Antena M
Broj pregleda članka: 769

Knežević odgovara Đukanoviću: Stijepović uzeo kovertu, a ti torbu, veliku sportsku plave boje


Knežević odgovara Đukanoviću: Stijepović uzeo kovertu, a ti torbu, veliku sportsku plave boje

Povodom jučerašnje izjave predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, reagovao je predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

”G. Đukanoviću, na istom kanabeu na kojem je bio Migo Stijepović bio si i ti. U istom ste kadru. Jedina razlika je što je Stijepović uzeo kovertu, a ti torbu. Veliku sportsku torbu plave boje.

Toliko o snimku za koji tvrdiš da ne postoji i tako hrabriš sebe i druge oko tebe da te ne bi odmah napustili. Snimak ćeš odgledati onda kada bude potrebno, ukoliko nastaviš da se oglušuješ o realnost. A realnost je da ti i tebi slični, korumpirani, drski i na svakakve gadosti spremni skorojevići vise neće upravljati sudbinom jedne države i njenog naroda, gazeći sve koji vam se nađu na putu i koji nijesu spremni da se povinuju.

G. Đukanoviću, ni Migo Stijepović, koji je i dalje tvoj generalni sekretar, nije znao da postoji snimak. Da sam taj snimak pustio 2016. godine misliš li da bi tok izbora u oktobru 2016. bio onakav kakav je bio? Da sam to tada uradio ti više ne bi imao vlast", navodi Knežević.

Dodaje da Đukanović, svakako više nije predsjednik Crne Gore, samo to odbija da shvati i prihvati.

"Ti si g. Đukanoviću u poslednjih 25 godina od mene više puta uzimao novac. Ti lično ili si slao svoje tjelohranitelje. Osim novca, od mene si preko njih dobijao vrijedne umjetničke slike koje sada krase tvoj dom. Imaš moju saglasnost da ih pokažeš javnosti.

Sjećaš li se zašto si slao svog tjelohranitelja kod mene u Ulicu Koste Stojanovića u Beogradu? Da te podsjetim - bila je to druga polovina 90-tih, kada si odlučio da ubiješ svog političkog oca Slobodana Miloševića. Došao je tvoj tjelohranitelj takođe za torbu. U njoj su takođe bile pare po koje si ga poslao.

Sada ti je kriv Zapad za sve, a dok si bio ljubimac Zapada i od njih dobijao ogromnu pomoć preko fondacija iz Lihtenštajna za političko eliminisanje Miloševića, onda Zapad nije bio kriv. Da te upoznam, imam sve podatke o transferima iz Lihtenštajna. U knjigama koje je vodio T.N. postoji kompletna evidencija.

Kada si pristao da učestvuješ u političkom smaknuću svog uzora, Zapad ti je pomogao da napraviš ime i postaneš interesantan međunarodnoj zajednici. Sada te Zapad boli jer znaš moje međunarodne kontakte u Londonu, Vašingtonu i Briselu. Zbog toga pominješ mene kao kerozin za razne mašine, pa onda lupaš da izmišljam i režiram. Stvarno sam zabrinut za tvoje poznavanje tehnologije pošto sam od tebe čuo da su moje objave i klipovi na društvenim mrežama u stvari “telefonske aplikacije”", navodi on.

Kaže i da Đukanović gubi konce.

"Ljudi koji su bili zaduženi za prisluškivanje američke ambasade u Podgorici su spremni da to iznesu u javnost. A tebi je dobro poznato da ti to Amerikamci nijesu nikada oprostili i da je zbog toga kasnije došlo do kadrovskih uslovljavanja u ANB-u. Počeo si da zaboravljaš o čemu smo sve razgovarali. Sto puta si mi rekao ti Amerikanci neće sastavljati Vladu. Zato si otjerao Bora Vučinića.

Ako si tako “pošten” kao što kažeš, dovoljno je samo da javnosti omogućiš ulazak u palatu pod Goricom, uvid u finansiranje njene izgradnje i pozadinu procesa njene legalizacije i dobijanja dozvole za gradnju.

Ako si tako “pošten”, onda otvori svoj kastodi račun i pokaže kome si prodao akcije u Prvoj banci dva puta i tako multiplikovao svoje prvi zvanični milion. Ako to uradiš, obećavam da ću te ostaviti na miru.

Svakako džabe šalješ bande da me traže po Londonu i da pokušavaju da upadnu u moje prostorije. U Londonu ćeš ti lično morati da se pojaviš i to na sudu zbog pranja para i kreditnog aranžmana sa Pireus bankom. Ti, Duško Ban i Željko Mihailović", kaže još u reagovanju.

Dodaje i da Miodrag Ivanović i Oleg Obradović nijesu ništa krivi u vezi prodaje Telekoma.

"Samo su naplatili svoj menadžerski dodatak, a sve ostalo su radili za tebe, plus što je Obradović zaradio metak.

Tvrdiš da nisam mogao da imam informacije. Ne znam kako sam onda mogao da učestvujem u mnogim projektima od državnog interesa i zašto sam bio blizak sa osobama iz tvog najbližeg političkog i privatnog okruženja? Ne bih rekao da su fotografije iz svjetskih mondenskih ljetovališta fotomontaža”, zaključuje Knežević.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572938


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja