exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 524

"DA ZAŽIVI SELO" Studijska posjeta i zelena ekonomija


"DA ZAŽIVI SELO" Studijska posjeta i zelena ekonomija

U okviru studijske posjete Primjerima dobre prakse u zelenoj ekonomiji i zelenom preduzetništvu u organizaciji NVO "Udruženje Slap" iz Hrvatske i NVO "FORS Montenegro" iz Crne Gore učestvovao je predstavnik NVO “Da zaživi selo“ Slavoljub Lazarević.

Za period od 15-17. aprila 2019. godine posjetio je Osijek i preduzeća koja se u svom poslovanju rukovode principima unapređenja i zaštite životne sredine. Posjeta je obuhvatala obilazak preduzeća koja su usmjerena na razvoj solarnih projekata.

Upriličen je obilazak fabrike biorazgradivih plastičnih folija koja je patentirala proces proizvodnje u skladu s propisima o zaštiti životne sredine. Vidjeli su i preduzeća koja su usmjerena na organsku proizvodnju hrane i razvijaju aktivni turizam zasnovan na boravku u netaknutoj prirodi. Na kraju, upoznali se sa rezultatima javnog lokalnog preduzeća koje je prvo u Hrvatskoj krenulo u proces reciklaže biootpada i posjetili srednju poljoprivrednu školu koja je ostvarila značajan napredak u razvoju školskog preduzetništva.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428725


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja