avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 2241

VATROGASCI intervenisali na seoskom području


VATROGASCI intervenisali na seoskom području

Snijeg koji je padao prethodnih dana i pored vidnog truda gradskih komunalnih preduzeća zaduženih za čišćenje puteva da sa raspoloživom mehanizacijom saobraćajnice učine prohodnim uslovio je brojne probleme kako na gradskom tako i na seoskom području

Posebno su ti problemi izraženi u selima naše opštine gdje putevi i poslije čišćenja usled jakog vjetra i konstantnih padavina ostanu zameteni i neprohodni pa se desi da mještani ostanu bez zaliha hrane i lijekova a da usled bolesti ne mogu doći do bolnice.

Prethodna dva dana vatrogasci-spasioci Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja intervenisali su u Matarugama i u Zasadi - MZ Bobovo.

U prvom slučaju se zbog neprohodnosti seoskog puta radilo o dopremi hrane i lijekova starijoj osobi u Matarugama dok je tokom današnjeg dana vršen transport bolesnog lica iz Zasade do Kruševa korišćenjem motornih sanki a potom vozilom do bolnice u Pljevljima.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 543829


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja