avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 1413

Ugalj otuđen, odgovornosti nema


Ugalj otuđen, odgovornosti nema

RADNICI „GRIJANJA” ZAHTIJEVAJU DA DIREKTORICA MILA VASILIJEVIĆ PREDUZME MJERE PROTIV POSLOVOĐE

Radnik pljevaljskog preduzeća „Grijanje” Milenko Krstonijević prije 15 dna prijavio je policiji poslovođu Miša Popovića zbog osnovana sumnje da je odgovoran za otuđenje oko deset tona uglja. Ipak, u ovom preduzeću niko ništa ne preduzima da bi se situacija razriješila. Grupa radnika gradske kotlarnice javnosti se obratila saopštenjem zahtijevajući od direktorice Mile Vasilijević da preduzme konkretne mjere protiv Popovića.

- Pozivamo direktoricu Vasilijević da u što kraćem roku preduzme sve radnje kako bi spriječila dalje zloupotrebe od strane poslovođe Miša Popovića koji je prijavljen policiji za otuđenje deset tona uglja. On je prethodno prijavljen i direktorici ali da ona za 20 dana nije preduzela nikakve mjere. Direktorica je obavezna da poslovođu Popovića suspenduje do rješavanja slučaja, posebno imajući u vidu da vozaču koji je prevozio sporni ugalj u Rudniku uglja nije produžen ugovor o radu dok se slučaj ne okonča. Direktorica Vasilijević nema ni jedan razlog da Popovića zadrži na mjestu poslovođe, izuzev ako ona sama nije umiješana u nečasne poslove - navodi se u saopštenju djela radnika preduzeća „Grijanje”.

U policiji kažu da je više radnika saslušano po pitanju prijave protiv poslovođe Popovića, da je saslušan i vozač Rudnika uglja koji je prevozio ugalj za preduzeće „Grijanje”, te da istražne radnje i dalje traju. Direktorica Mile Vasilijević odbila je da bilo šta kaže o ovom slučaju kao i poslovođa Popović.

- Nemam komentar i nemojte više da me zovete tim povodom - kazao je Mišo Popović.

Preduzeće „Grijanje” izuzetno loše posluje i zaposleni su poslednju zaradu primili za jul prošle godine
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 578703


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja