avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 229

Uskoro rekonstrukcija vodovodnog postrojenja Pliješ


Uskoro rekonstrukcija vodovodnog postrojenja Pliješ

Raspisan je predmet javne nabavke za izvođenje radova na rekonstrukciji postrojenja za prečišćavanje pitke vode „Pliješ“. Ukupna vrijednost radova je 280.000 eura, a ponude se predaju do 22.juna.

Opština Pljevlja raspisala je predmet javne nabavke za izvođenje radova na rekonstrukciji postrojenja za prečišćavanje pitke vode “Pliješ” u Pljevljima.

Direktor DOO “Vodovod” potvrdio nam je informaciju da će se prema tenderskoj dokumentaciji izvršiti izmjena ispune u filterskom polju, rekonstrukcija kompletne cijevne galerije svih filterskih polja. Ukupna vrijednost radova je 280.000 eura, a ponude se predaju do 22. jula, za kada je zakazano otvaranje ponuda. Odluka o najpovoljnijem izvođaču biće donešena u roku 30 dana. Rok za završetak radova je tri mjeseca od uvođenja izvođača u posao.

Ova investicija trebala bi da sanira problem korisnika “Pliješi” koji zbog zamućenosti Otilovićkog jezera i loše cijevne instalacije gotovo šest mjeseci, nekada i duži vremenski period u toku godine ne mogu da koriste vodu za piće. Kako su najavili iz lokalne uprave nakon završetka ovih radova raspisaće se tender za rekostrukciju još nekoliko ključnih postrojenja Vodovoda i trajno riješiti problem vodosnadbijevanja grada.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 573014


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja