avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 307

Pljevlja još čekaju dozvolu za gradnju nove toplane


Pljevlja još čekaju dozvolu za gradnju nove toplane

Ministarstvo održivog razvoja i turizma još nije Opštini Pljevlja izdalo građevinsku dozvolu za gradnju toplane na novoj lokaciji, iako je lokalna uprava zahtjev podnijela prije pet mjeseci.

Izgradnjom toplane u naselju Radosavac, nedaleko od kompanije “Vektra Jakić”, zatvorila bi se kotlarnica u Skerlićevoj ulici u centru grada, koja je označena kao jedan od najvećih zgađivača vazduha u Pljevljima.

Ministarstvo, na čijem je čelu Pavle Radulović, ranije je odbilo zahtjev Opštine iz formalnih razloga jer nije sadržao potrebnu dokumentaciju. Opština je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole prvi put Ministarstvu podnijela 27. avgusta prošle godine.

Ministarstvo je tražilo da im se u roku od pet dana dostavi neophodna dokumentacija. Opštini je na njen zahtjev, dodatno produžen rok, ali ni nakon njegovog isteka nije dostavila traženu dokumentaciju pa je Ministarstvo odbilo zahtjev.

Direktor Službe za razvoj i investicije Opštine Pljevlja Nenad Rubežić kazao je da je prema informacijama sa kojima raspolaže dorađeni projekat “prošao” i da će uskoro dobiti dozvolu.

Projekat za izgradnju toplane urađen je 2017. godine. Gradiće je preduzeće Tim kompani sa kojim je Opština potpisala ugovor vrijedan 3,59 miliona eura. Gradnja bi trajala sedam mjeseci.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 582885


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja