avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 453

Prethodne noći u Pljevljima nesavjesni građani ponovo uništavali urbani mobilijar, ali i sadnice ispred Gimnazije


Prethodne noći u Pljevljima nesavjesni građani ponovo uništavali urbani mobilijar, ali i sadnice ispred Gimnazije

Prethodne noći u Pljevljima nesavjesni građani ponovo su uništavali urbani mobilijar, ali i sadnice ispred Gimnazije. Kontaktirali smo Komunalnu policiju iz koje najavljuju pojačane aktivnosti sa ciljem da se učesnici u ovakvim radnjama pronađu i najstrožije kazne.

Nekome smetaju korpe za otpadke, ali i sadnice posađene ispred Gimnazije. Ovo je drugi slučaj ovakve vrste vandalizma koji bilježimo u posljednjih nedelju dana. Kontaktirali smo Komunalnu policiju kako bismo saznali koje će radnje preduzeti kako bi se ovakvi i slični slučajevi zaustavili. Iz pomenute službe dobili smo saopštenje koje ćemo radi tačnosti podataka u potpunosti emitovati.

U noći između 19. i 20. marta, u ulicama Lovćenskoj kod broja 58. i u ulici Ivana Milutinovića kod broja 4., nepoznata lica su izvršila djelimična i potpuna uništenja  urbanog mobilijara-korpi za sitne otpadke. Takođe, u ulici Tršovoj na trotoaru pored Gimnazije, nepoznata lica su potpuno uništila dvije sadnice lipe na način što su pokidala kompletna stable na pomenutoj lokaciji.

Komunalna policija je o zatečenom stanju sačinila Zapisnike o komunalnom nadzoru, fotografisala lice mjesta i preduzima aktivnosti u cilju pronalaženja počinilaca ovog djela. Iz komunalne policije napominju  da je u skladu sa članom 23 Odluke o komunalnom uređenju Opštine Pljevlja zabranjeno svako rušenje i uništavanje urbanog mobilijara, pa je istom odlukom za počinioce ovakvih djela predviđena visoka novčana kazna i to za fizičko lice u rasponu od 100-200 eura a za pravna lica novčana kazna je u rasponu od 500-3000 eura.

Takođe su iz Komunalne policije naglasili da će dežurne službe komunalne policije, u saradnji sa drugim nadležnim službama,  preduzeti sve Zakonom predviđene mjere i radnje u cilju pronalaska počinilaca ovog vandalskog čina, a u narednom periodu pojačati komunalni nadzor, pogotovо u noćnom period kada se i dešavaju ovakve nedozvoljene radnje.

Iz Komunalne policije apelovali su na naše sugrađane da se odgovorno i razumno odnose prema zajedničkoj imovini, ali su i nagovjestili pojačane aktivnosti sa ciljem da se učesnici u ovakvim radnjama što prije pronađu i najstrožije kazne.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572759


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja