exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 1060

Pljevlja u blokadi


Pljevlja u blokadi

Poreska uprava, kako je to javno obećao njen direktor Miomir M. Mugoša, blokirala je juče račun Opštine Pljevlja na iznos od 103 hiljade eura. Očekuje se da blokada ne traje duže od 24 sata, jer će potraživanje Poreske uprave bit i namireno od rate koju iz Egalizacionog fonda Ministarstvo finansija uplaćuje Opštini Pljevlja.

Kako smo nezvanično saznali u lokal noj upravi, vijest o blokadi računa dobili su oko 12 časova, a danas očekuju uplatu iz Egalizacionog fonda iznosa većeg od 200 hiljada eura.

U lokalnoj upravi su se mogli čuti komentari daće blokadaračuna i uzimanje svakog mjeseca no 103 hiljade eura najviše pogoditi dio kapitalnog budžeta, jer će se na taj način iz opštinske kase odliti milion i 200 hiljada eura. Sa blokadom računa propao je i predlog predsjednika Opštine Pljevlja Mirka Đačića, da se u trouglu Poreskauprava, "Vektra Jakić i Opština poravnjaju dugovi, jer "Vektra Jakić.

Opštini duguje oko šest miliona eura, koliko ona duguje Poreskoj upravi.

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428680


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja