avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 815

Predsjednik Opštine posjetio korisnike Doma starih u Pljevljima


Predsjednik Opštine posjetio korisnike Doma starih u Pljevljima

Predsjednik Opštine, Mirko Đačić, zajedno sa šeficom kabineta predsjednika, Majom Rondović, posjetio je korisnike Doma starih. Šefica kabineta predsjednika uručila je, u ime opštine, svakom korisniku novčani poklon.

foto:rtv Pljevlja

Predsjednik opštine Pljevlja je izmedju ostalog rekao da je objekat Doma starih veoma dobro izgradjen, funkcionalan i na lijepom mjestu tako da korisnici doma mogu u prirodi da se odmaraju i prošetaju: "Ovi ljudi imaju dobru njegu i pažnju,imamo dobro staranje o njima i to se vidi ,vidi se u neposrednom razgovoru, vidi se i u njihovim utiscima, a i na njima samima se to vidi ".

foto:rtv Pljevlja

Dom za stare u Pljevljima ima kapacitet za 68 korisnika,a trenutno je smješteno 39 starih lica od kojih su 25 iz Pljevalja dok je u Domu zaposleno 30 lica od čijeg broja je 8 medicinskih sestara,a doktor dolazi dva puta u nedjelji.

foto:rtv Pljevlja

Direktorica Doma za stare Mersida Aljićević ističe da korisnici doma imaju individualne razgovore, grupne terapije,terapijske zajednice, radne radionice. Imaju i mogućnost da prošetaju u prelijepom ambijentu parka "Vodice" u okviru kojeg je i smješten sam dom za stare. Trenutno se hrana korisnicima isporučuje iz hotela "Franca", a od sredine godine bi se obroci trebalo da isporučuju iz kuhinje u okviru Doma za stara lica.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 573155


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja