exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 339

Održana sjednica Odbora za razvoj sela i poljoprivrede


Održana sjednica Odbora za razvoj sela i poljoprivrede

Drugoj sjednici Odbora za razvoj sela i poljoprivrede, održanoj 14. marta, od pet članova odbora prisustovala su tri člana. Oni su razmatrali predlog Odluke o davanju saglasnosti za angažovanje trećih lica za potrebe izgradnje i održavanja opštinskih i nekategorisanih puteva u ovoj godini i Izvještaj Komisije za procjenu štete od elementarnih nepogoda za prošlu godinu.

Predsjednik Odbora, Danko Šarančić, nam je rekao da prva tačka nije dobila saglasnot Odbora, dok su drugu tačku podržali jednoglasno.

Sekretar Sekretarijata za privredu, Budimir Bajčetić je obrazložio da su najveće štete od elementarnih nepogoda bile 2012. godine i da su tada štete na prostoru naše opštine procjenjene na preko 1.880 000 evra. Tokom prethodne 2018. godine evidentirane su štete u ukupnom iznosu od 72.000 evra, nastale uglavnom od požara na stambenim objektima, štete od udara groma kao i štete na poljoprivrednim kulturama uzrokovanim vremenskim nepogodama.

Po zakonu, obeštećenja ne isplaćuje opština, nego Vladina komisija za procjenu šteta od elementarnih nepogoda opredjeljuju određenu pomoć.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428723


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja