avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: portal tvpljevlja.me
Broj pregleda članka: 944

Posao za Pollo & co i Alfa project DOO


Posao za Pollo & co i Alfa project DOO

Polo & co je najpovoljniji ponuđač za pripremu materijala na pozajmištima za sanaciju makademaskih puteva, a Alfa project DOO za nabavku vertikalne saobraćajne signalizacije.

Nakon otvaranje ponuda po zahtjev za nabaku male vrijednosti - Priprema materijala na pozajmištima na sanaciji puteva sa makadamskim kolovoznim zastorom opština Pljevlja je izabrala najpovoljnijeg ponuđača, preduzeće Pollo&co iz Pljevalja.

Procijenjena vrijednost nabavke sa uračunatim PDV-om 29.900,00 €, a Pollo & co ponudio je 2,80 evra po metro kubnog pripremljenog materijala. Potrebna količina materijala je 8.500 m³. Zavisno od stepena oštećenja putne mreže koja gravitira određenom pozajmištu, planirane količine na pozajmištima mogu se umanjiti ili povećati, ali ne može se umanjiti ukupno planirana količina.

S obzirom da nabavka malih vrijednost ne podliježe žalbenom postupku ugovor se može potpisati odmah, rekao nam je službenik za javne nabavke Blažo Šubarić. Rok za izvođenja radova je 50 dana od dana potpisivanja ugovora.

Jedini ponuđač za nabavku saobraćajne vertikalne signalizacije- saobraćajnih znakova i putokaz je Alfa projkt DOO iz Podgorice. Ponuda je zadovoljila sve tražene uslove pa je izabrana kao najpovoljniji ponuđač.

Procijenjena vrijednost nabavke sa uračunatim PDV-om je 11.050 evra, a Alfa projekt je ponudio 10.911 evra i to za nabavku saobraćajnih znakova 7.289 a putokaza 3.621 evra.

Za postavljanje nove i obnavljanje dotrajale i oštećene vertikalne saobraćajne signalizacije na gradskim saobraćajnicama u Pljevljima  biće nabavljen 171 znak, 17 dopunskih tabli, dva saobraćajna ogledala  i 23 putokazne i turističko-informativne table sa pratećom opremom.

Pošto je riječ o nabavci male vrijednosti Sekretarijat za stambeno-komunalne poslove, saobraćaj i vode, kao naručilac, odmah može potpisati ugovor a rok za isporuku je najviše 20 dana od potisivanja ugovora.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 543832


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja