avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 446

Obećavaju bolji program i novi sadržaj


Obećavaju bolji program i novi sadržaj

Nakon prošlogodišnjeg požara, u kom je izgorela cjelokupna imovina Radio-televizije Pljevlja, ova medijska kuća je počela s eksperimentalnim emitovanjem programa. Kako smo saznali u razgovoru s glavnim urednikom Milom Džakovićem, očekuje se da će od 1.aprila opet početi emitovanje jutarnjeg programa, a prije dva dana informativne emisije su počeli opet da emituju uživo.

- Polako se vraćamo staroj programskoj šemi i vjerujem da ćemo iz dana u dan imati sve bolji sadržaj programa, kazao je Džaković i pojasnio da će nova oprema omogućiti i kvalitetnije emitovanje programa.

Džaković kaže da su u toku obuke zaposlenih za rad s novom opremom, kao i da se čitav proces uspješno odvija. On navodi da nije bilo lako u procesu obnove, ali da su se na muci pokazali najbolji prijatelji Radio-televizije Pljevlja. Prema njegovim riječima, zahvaljujući prijateljima koji su uputili donaciju ova kuća se uspješno vraća na medijsku scenu.

- Siguran sam da ćemo program obogatiti, vrlo brzo, novim autorskim emisijama i da će to imati priliku da vide i čuju svi naši gledaoci, kazao je Džaković.

Prostorije Radio televizije Pljevlja izgorele su u požaru 22. maja prošle godine, nakon što je sa krova zgrade ispaljen vatromet povodom Dana nezavisnosti 21. maja.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 539191


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja