avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 372

Opština će izdvojiti sredstva za obnovu školskog igrališta O.Š. "Bosko Buha"


Opština će izdvojiti sredstva za obnovu školskog igrališta O.Š. "Bosko Buha"

Redakcija PV Informer-a je u septembru 2018. godine objavila tekst o katastrofalnom stanju školskog sportskog igrališta O.Š. "Boško Buha" u Pljevljima. Ukazano je na činjenicu da se za rekonstrukciju školskog sportskog igrališta decenijama u nazad nije ništa ulagalo, posebno ne na sanaciji podloge igrališta koja je u tako lošem stanju da prestavlja opasnost od povredjivanja djece.

Oko igrališta postoje ostaci metalne ograde ali i djelovi metala koji vire iz zemlje i predstavljaju opasnost za djecu koja koriste školsko igralište. Okolina dvorišta je zapuštena u djelu koji gravitira prema rijeci Breznici sa visokom travom, žbunjem i bez ograde. Pitanje je koliko je korišćenje ovog igrališta uopšte bezbjedno za korišćenje za djecu.

Zbog svega toga najava predsjednika opštine Mirka Đačića da će dio opštinskog novca biti uložen u obnovu školskog sportskog igrališta ove osnovne škole, obradovala je sve ljubitelje sportskih aktivnosti u gradu, a posebno rukovodstvo i učenike škole.

Iako predsjednik opštine nije naveo koliko će novca biti izdvojeno za ovu namjenu naveo je da bi se mogao nabaviti dio sportskog mobilijara, urediti ograda ili nabaviti reflektori za bavljenje sportom u noćnim uslovima i da će se sa rukovodstvom škole dogovoriti u šta će se opštinski novac uložiti.

Ono što je sigurno je da je podloga u okviru školskog igrališta u katastrofalnom stanju i da bi izrada predračuna radova i ulaganje novca za sanaciju podloge terena bila prioritetna potreba od koje bi se trebalo krenuti u obnovi igrališta. Fotografije terena jasno pokazuju da je korišćenje ovog terena bez obnavljanja podloge opasno za djecu zbog rizika od povredjivanja. 

U kakvom se stanju nalazi sama podloga pokazuju fotografije koje su u septembru prošle godine objavljene na portalu PV Informer-a.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572628


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja