avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 3655

Vozilo oštećeno, putnica samo srećom izbjegla teške posledice


Vozilo oštećeno, putnica samo srećom izbjegla teške posledice

Zbog neuobičajeno visokih temperatura za ovo doba godine i velike količine zaleđenog snijega na krovovima, postoji velika opasnost za sve prolaznike i motorna vozila, posebno u uskim gradskim ulicama.

U to su se danas uvjerili Miloš Drljević i Milojka Jelovac kada se sa krova kuće u Gotovuškoj ulici broj 11 na vozilo čiji je vlasnik Miloš Drljević sručile velike količine zaleđenog snijega. Sreća u nesreći je da je samo sekundu prije toga Milojka Jelovac ušla u vozilo inače bi posledice osim veće štete na vozilu mogle imati tragične posledice.

Prilikom pada velikih komada leda i snijega, sa velike visine u veoma uskoj ulici, došlo je do štete na krovu vozila i uništenog šibera, pa su djelovi snijega i leda završili u unutrašnjosti vozila, a putnici u vozilu se doživljeli veoma stresnu situaciju.

Ovaj događaj predstavlja opomenu za sve pješake i vlasnike motornih vozila na veći oprez, a za vlasnike stambenih objekata velike spratnosti koji su izgrađeni uz same saobraćajnice i trotoare da na svoje krovove postave snegobrane i na taj način sačuvaju nečije živote i istovremeno sebe sačuvaju od pravne odgovornosti.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 544780


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja