exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 3725

Savjet roditelja MZ MATARUGE uputio dopis Ministru prosvjete


Savjet roditelja MZ MATARUGE uputio dopis Ministru prosvjete

Zahtijevaju smjenu direktorice O.Š. "Mataruge" Vanje Marković

Dopis Savjeta roditelja O.Š. "Mataruge" upućen ministru prosvjete g-dinu Damiru Šehoviću prenosino integralno

Poštovani gospodine Ministre ŠEHOVIĆU,

Obavještavamo Vas da djeca u Osnovnoj školi „Mataruge“ već treći dan ne pohađaju nastavu zbog samovolje i nedoličnog ponašanja direkorice Vanje Marković koja nam već duži niz godina zadaje velike probleme. Naziva nas „glibavim“ i „prokletim“, stalno mijenja prosvetne radnike, bahato se ponaša, svojim činjenjem doprinijela je da naša djeca piju bakteriološki neispravnu vodu, suspendovala je ovlašćenja Savjeta roditelja, nekontrolisano troši novac koji joj povjerava Ministarstvo prosvjete... Zbog ovih i brojnih drugih problema  tražimo da je smijenite sa mjesta direktora Osnovne škole „Mataruge“, imenujete novog direktora i tako omogućite našoj djeci nesmetano pohađanje nastave. Svi smo jednoglasni u ocjeni da ovakva osoba ne može biti direktor našoj djeci. Svi mještani Mataruga, Kozice i Ljutića takođe su jedinstveni sa nama i žele isto što i mi. U suprotnom bićemo prinuđeni da našu djecu ispišemo iz naše škole i prepišemo u neke udaljene škole kako bismo ih spasili od svih problema koje neprestano izaziva Vanja Marković.

Najljubaznije Vas obavještavamo da smo danas održali veliki zbor smještana Mataruga, Kozice i Ljutića i da smo sa tog zbora jednoglasno pozvali Vanju Marković da podnese ostavku i napusti Osnovnu školu „Mataruge“.

Duboko i iskreno vjerujemo u Vas i Vaše pravedne odluke i pozivamo Vas da budete naš dragi gost i lično se uvjerite u sve probleme  u našoj školi kojih ima na pretek. Uvjeravamo Vas da naš protest nema nikakve veze sa bilo kakvom politikom i da nas niko ne zloupotrebljava. Od Vas kao našeg ministra tražimo pomoć da nas i našu djecu zaštitite od zuluma direktorice Marković.

U nadi da ćete imati razumijevanja za naše opravdane zahtjeve srdačno Vas pozdravljamo.

U Matarugama,                                                                 

5. septembar 2018.                                                                      

predsjenik Savjeta roditelja,

Sretomir ŠLJUKIĆ

Mještani su takođe danas u vremenu od 10 do 11 časova blokirali putni pravac Pljevlja-Bijelo Polje i kako su kazali to će činiti i narednih dana ukoliko se njihovi zahtjevi ne ispune.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 451513


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja