avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV Informer
Broj pregleda članka: 3581

Reagovanje Glavnog imama Husein-pašine džamije Samira Kadribašića na saopštenje za javnost OO NSD Pljevlja


Reagovanje Glavnog imama Husein-pašine džamije Samira Kadribašića na saopštenje za javnost OO NSD Pljevlja

Čitajući gore navedeno saopštenje stekao sam utisak, a to nije samo moje mišljenje, da gospoda iz OO NSD-a Pljevlja u sebi nose toliko mržnje i odbojnosti prema svemu muslimanskom u Pljevljima da bi pravo čudo bilo da ne spomenu makar i Bajram u svojim pisanjima.

Nemam namjeru ni na koji način stajati na stranu bilo koga niti zastupati bilo čije interese. Već mi je namjera da gospodu iz OO NSD-a upozorim da se manu Bošnjaka muslimana u Pljevljima i njihovih vjerskih svetkovina. Gospodo, nemate nikakvo, ni ljudsko ni moralno pravo u bilo kojem kontekstu spominjati niti muslimane niti njihove blagdane. Način na koji se u Pljevljima obilježavaju Bajramski blagdani su mnogo "stariji" i od vas i od vaše političke partije. A obilježavanje vjerskih praznika muslimana u Pljevljima je samo i izričito u nadležnosti Islamske zajednice. Ne nikako političkih partija niti udruženja građana. I tako će i ostati. Sve što vam nije jasno o načinu obilježavanja Bajramskih blagadana možete se obratiti Islamskoj zajednici i njenim organima. Ono što morate znati jeste da muslimani svoje praznike obilježavaju dostojanstveno u svojim džamijama, sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama. Niti "tamburaju" niti "gude". A ja lično vas pozivam da prvom prilikom prisustvujete obilježavanju Bajramskog blagdana i sami se uvjerite u navedeno.

Na kraju, želim vam svako dobro u 2019. godini i srećne Božićne blagdane.

Glavni imam Husein-pašine džamije, Samir ef. Kadribašić
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 539225


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja