exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: fosmedia
Broj pregleda članka: 3402

Prijavio poslovođu zbog sumnje da je ukrao deset tona uglja


Prijavio poslovođu zbog sumnje da je ukrao deset tona uglja

Zaposleni u pljevaljskom preduzeću “Grijanje”, Milenko Krstonijević, prijavio je policiji da sumnja da je poslovođa M.P. nezakonito otuđio oko deset tona uglja, namjenjenog kotlarnici tog preduzeća, piše Dan.

Krstonijević je u policiji ispričao da je kao radnik “Grijanja” 16. aprila ujutro primio četiri tone uglja iz Rudnika uglja i zaključao bunker u kome se odlaže ugalj, te da i u njegovoj smjeni tog dana niko više nije dovozio ugalj u kotlarnicu.

“Tokom smjene kolega me je obavijestio da je prevoznik iz Rudnika uglja dovezao ugalj u dvorište porodične kuće poslovođe M. P, a kasnije isti vozač dovezao je ugalj i u dvorište kuće koja se nalazi u naselju Guke. Posumnjao sam da će neko u drugoj smjeni pokušati da izvrši upis tih otpremnica, pa sam od kolege u drugoj smjeni tražio da takvu radnju ne dozvoli. Nakon što sam otišao kući, pozvao me je kolega i objasnio mi da ga je poslovođa M. P. natjerao da upiše ugalj koji nije stigao u kotlarnicu”, tvrdi on.

Kako dodaje, narednog dana primijetio je da su upisane otpremnice u količini od 5 i 5,32 tone uglja.

“Imajući u vidu da su ove otpremnice izdate ranije nego otpremnica gdje sam ja izvršio prijem, sumnjam da je ova količina uglja lažno prikazana da je predata Grijanju, a u stvari je korišćenje u privatne svrhe rukovodioca M.P.”, navodi se u izjavi Krstonijevića, uz pojašnjenje da je narednog dana o svemu obavjestio Milu Vasilijević koja je u preduzeću “Grijanje” vršilac dužnosti izvršnog direktora.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428689


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja