exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan
Broj pregleda članka: 2114

Harisu Krupi ne daju da uđe u upravnu zgradu


Harisu Krupi ne daju da uđe u upravnu zgradu

UPRAVA PLJEVALJSKOG PREDUZEĆA „ČISTOĆA” NE POŠTUJE PRESUDU VIŠEG SUDA O VRAĆANJU NA POSAO BIVŠEG DIREKTORA

Bivši direktor pljevaljskog preduzeća „Čistoća” Haris Krupa, čija je smjena odlukom Višeg suda u Bijelom Polju poništena, jučerašnji radni dan proveo u zajedničkim prostoriji preduzeća, jer mu uprava nije dozvolila da uđe u upravnu zgradu. Krupi je u četvrtak pošlo za rukom da uđe u upravnu zgradu „Čistoće” i da u istoj provede radno vrijeme, ali mu to juče nije dozvoljeno uz obrazloženje da je Upravnom odboru, koji ga je razriješio, istekao mandat, pa isti ne može da donese odluku kojom se sprovodi odluka suda.

- Usmeno mi je saopšteno da ne mogu da uđem u upravnu zgradu, već da boravim u zajedničkim prostorijima za fizičke radnike. U jednom momentu došao je i izvršni direktor Saša Ječmenica sa kojim sam popričo, a on mi je obećao da će mi dati i napismeno da ne mogu da uđem u upravnu zgradu. Do kraja radnog vremena takvu mi odluku i pored obećanja direktora niko nije donio - kazao je Haris Krupa uz pojašnjenje da je u četvrtak radno vrijeme proveo u upravnoj zgradi preduzeća i upisao se da je boravio na poslu.

Krupa kaže da će narednih dana vidjeti kako će se stvari odvijati, kao i da mu je jedina želja da se ispoštuje sudska odluka.

- Ne želim da neko kaže da nijesam htio da se odazovem na posao i da sam neopravdano izostao - kaže Krupa uz pojašnjenje da je o svemu obavijestio Inspekciju rada i da će vidjeti kako će ona reagovati na ponašanje nove uprave preduzeća „Čistoća”.

Podsjećamo, Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je presudu Osnovnog suda u Pljevljima kojom se poništava odluka odbora direktora preduzeća „Čistoća” o razrješenju Harisa Krupe sa mjesta izvršnog direktora i poništava se rješenje o prestanku njegovog radnog odnosa u ovom preduzeću. Presudom Višeg suda naloženo da se Krupi isplati 1.906 eura troškova sudskog postupka u roku od 15 dana, kada sudska presuda postane pravosnažna. U presudi sudskog vjeća, kojim je presjedavala sudija Jelena Čabarkapa, ocjenjeno je da žalba „Čistoće” izrečene na presudu Osnovnog suda nije osnovana i da je pljevaljski sud pravilno ocijenio kada je u pitanju poništenje odluke Upravnog odbora od 9. 11. 2016. godine, kada je Krupa smijenjen sa mjesta direktora.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 451536


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja