exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 3425

Djeca pješače do Vrulje, nastavnici pisali ministru prosvjete Damiru Šehoviću


Djeca pješače do Vrulje, nastavnici pisali ministru prosvjete Damiru Šehoviću

Učenici Osnovne škole "Mataruge" u Matarugama i danas nastavu nijesu pohađali u toj školskoj ustanovi. Djeca su iako ugrožena, pješačeći magistranim putem Mataruge-Vrulja nastavu pohađala u O.Š. "Mile Peruničić" u Maoču koja je od matične škole u Matarugama udaljena oko 8 kilometara. Nezvanično smo saznali da direktorica Marković nije dozvolila korišćenje školskog autobusa koji bi djecu prevezao do škole u Maoču.

Kolektiv O.Š. "Mataruge" u Matarugama danas je uputio dopis Ministru prosvjete Damiru Šehoviću koji prenosimo integralno

Poštovani Gospodine Ministre,

Vjerujemo da ste obavješteni da već osmi dan učenici Osnovne škole „Mataruge“ u Matarugama ne pohađaju nastavu. Kako ne bi došli u sukob sa zakonom, roditelji su u utorak, 11. septembra 2018. godine, privremeno premjestili djecu u Osnovnu školu „Mile Peruničić“ u Maoču.

Roditelji su i dalje uporni i istrajavaju u svom zahtjevu tražeći smjenu direktorice Vanje Marković. Mi, nastavnici Osnovne škole „Mataruge“, učinili smo sve kako bi smo posredovali između direktorice i roditelja u cilju pronalaženja rješenja za nastale probleme. Uprkos našoj dobroj namjeri, nismo uspjeli u našim nastojanjima. Suočeni sa realnošću, nemoćni smo da bilo šta dalje učinimo po ovom pitanju.

Uvaženi profesore Šehoviću, obraćamo Vam se kao našem resornom ministru i molimo da nam u što kraćem roku pomognete kako bismo izašli iz ove situacije u kojoj smo se neočekivano našli, a sve u cilju zaštite prava naših učenika. Ukoliko procjenite da je to potrebno, mi smo spremni da razgovaramo sa Vama o ovom pitanju.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388218


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja