exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 3700

DIREKTORICA se pojavila, RODITELJI djecu ispisuju iz škole i šalju u Maoče


DIREKTORICA se pojavila, RODITELJI djecu ispisuju iz škole i šalju u Maoče

Nakon što se Vanja Marković jutros pojavila u školi u Matarugama naša djeca nisu ušla na nastavu. Pokušali smo još jednom da razgovaramo sa direktoricom Marković i da je zamolimo da napusti našu školu jer je za direktora ne žele naša djeca, mi roditelji i naša tri sela: Kozica, Mataruge i Ljutići. Nakon toga nas je ona počela ismijavati govoreći da neće da ide pa ni po cijenu da se škola zatvori. Ne možemo da razumijemo da Ministarstvo i dalje drži ovakvu osobu na čelu jedne obrazovne ustanove - osobu koja nas svakodnevno naziva „glibavim Mataružanima“, „prokletim Kozičanima“ i govori nam da „blejimo“.

Još jednom najiskrenije i sa sveg srca molimo ministra Šehovića da koliko je danas suspenduje Vanju Marković sa mjesta direktora i odredi vršioca dužnosti.

Nakon razgovora sa Markovićevom mi smo djecu poslali kući a onda smo se uputili u O.Š.“Mile Peruničić“ u Maoču i podnijeli zahtjev za upis naše djece u tu školu.

Obavještavamo novinare i sve medijske kuće da ćemo ujutru u 8 sati održati konferenciju za novinare nakon čega će se naša djeca uputiti pješke u školu u Maoču - stoji u saopštenju Savjeta roditelja nam je dostavio predsjednik Savjeta roditelja O.Š. "Mataruge" Svetomir Šljukić.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 427600


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja