avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: Dan online
Broj pregleda članka: 1866

Bez mjesta za rad ostalo 15 taksista


Bez mjesta za rad ostalo 15 taksista

Usled promjene izgleda Ulice kralja Petra i pretvranja jednog njenog dijela u pješačku zonu petnaest pljevaljskih taksista koji su dosad imali taksi stajalište u neposrednoj blizini hotela „Pljevlja” ostaće bez mjesta za rad. Radovi u Ulici kralja Petra poslednjih dana su intenzivirani i juče se radilo na postavljanju ivičnjaka čime se ušlo u posao pretvaranja djela ulice u zonu za pješake. Prema novom izgledu ulice, prostor od sjedišta lokalne uprave do hotela „Pljevlja” biće pretvoren u šetačku zonu, tako da se tim djelom Ulice kralja Petra neće moći kretati motorna vozila.

- Taksisti se više neće nalaziti na mjestu gdje su se dosada nalazili, tačnije neće ih više biti kod hotela „Pljevlja”- potvrdio je direktor Direkcije za izgradnju i razvoj Nenad Rubežić.

U lokalnoj upravi taksistima nijesu još odredili nova stajališta, što znači da je praktično od juče 15 taksista ostalo bez posla. U lokalnoj upravi smo doznali da sa taksistima nije ni obavljen razgovor već da su samo obaviješteni da se više ne parkiraju na stajalištu kod hotela „Pljevlja”.

U lokalnoj upravi nam je potvrđeno da je ovo taksi stajalište bio predviđen za rad 14 taksista na sedam parking mjesta, kao i da je jedno mjesto bilo određeno za privremeno parkiranje. Ostaje da se vidi kakvi će novi biti potezi taksista i šta će lokalna uprava narednih dana preduzeti.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 574902


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja