avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Pljevlja

PV Informer | objavljeno: | izvor: PV INFORMER
Broj pregleda članka: 549

SAOPŠTENJE Vladislava Bojovića predsjednika DNP Pljevlja


SAOPŠTENJE  Vladislava Bojovića predsjednika DNP Pljevlja

Duboko vjerujemo da su svi građani Pljevalja pravoslavne vjere svjesni činjenice da je vlast otvoreno najavila ukidanje istorijske pravoslavne crkve u CrnojGori i brutalnu otimačinu njene vjekovne imovine, otimačinu naših crkava i manastira.Ne samo da je opravdano i odgovorno pružiti otpor takvom naumu i namjeri, već smo ubijeđeni da je naša obaveza i dužnost kako prema našim precima, tako i prema svom potomstvu, da to ne dozvolimo.

Zbog toga će se, kao vjerujući ljudi, i veliki broj članova Demokratske narodne partije u Pljevljima odazvati pozivu naše Crkve da u subotu u Podgorici učestvujemo u velikom narodnom saboru i stanemo čvrsto u odbranu istorijske Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, u odbranu naše Mitropolije crnogorsko-primorske i naših Eparhija, naših crkava i manastira, u odbranu pravoslavne Crne Gore koja je ugrožena sada više nego što je to ikada kroz vjekove bila. U subotu u Podgorici u hramu Hristovog Vaskrsenja je mjesto svakom vjerujućem pravoslavcu bez obzira na političku i nacionalnu pripadnost, svakome ko poštuje svoju tradiciju i duhovnost i svakome kome je stalo do očuvanja pravoslavneCrne Gore.

Vladislav Bojović, predsjednik Opštinskog odbora Demokratske narodne partije u Pljevljima
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 575863


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja