avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 349

U posljednjih 25 dana spriječena tri ubistva


U posljednjih 25 dana spriječena tri ubistva

U proteklih 25 dana spriječena su tri ubistva članova suprotstavljenih kriminalnih grupa, dok ih je prošle godine spriječeno više od 20, a prije dvije godine (2017) sedam, precizirano je juče na skupštinskom Odboru zabezbjednost i odbranu, piše Pobjeda.

Glavni inspektor i rukovodilac Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru kriminalističke policije Aleksandar Bošković je na Odboru, na kom su razmatrani izvještaji za prošlu godinu o radu Ministarstva unutrašnjih poslova, sistema zaštite i spašavanja i o bezbjednosti saobraćaja na putevima, naveo da je u prethodnih nekoliko godina rasvijetljeno 13 ubistava koja su posljedica velikih organizovanih kriminalnih grupa, a sedam koja su posljedica manjih.

“Od 1992. bilo je 574 ubistva eksplozivnim napravama, odnosno paljenjem vozila, od čega ih je rasvijetljeno više od 90 odsto, odnosno nerasvijetljeno je 62 ubistva. Najveći problem su ubistva koja su počinile organizovane kriminalne grupe. Prije tri godine (2016) imali smo ih 24, pretprošle i prošle godine bio je ogroman pad, a za prvih pet mjeseci ove godine bilo je šest ubistava. Kod ovih djela možemo da pružimo mnogo više, ali smo sve operativne kapacitete stavili na sprečavanje likvidacija, kojih smo u proteklih 25 dana spriječili tri”, istakao je Bošković.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 578670


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja