exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 400

Berane: Tri učenika zlostavljala učenicu?


Berane: Tri učenika zlostavljala učenicu?

Beranska policija je jutros Višem državnom tužiocu u Bijelom Polju privela tri učenika deveteog razreda Osnovne škole Radomir Mitrović iz Berana, pod sumnjom da su izvršili više krivičnih djela na račun jedne učenice šestog razreda iste škole.

Izvor iz policije Vijestima je rakao da su prehodnih dana u cilju rasvjetljavanja dešavanja u ovoj školi privodili više lica.

„Danas smo po nalogu VDT priveli tri dječaka kojima je za sada na teret stavljeno nekoliko krivičnih djela, među kojima je i zlostavljanje“ – rekao je taj sagovornik.

Vijesti su se juče obratile sa pitanje Osnovnom državnom tužiocu u Beranama, koji je odgovorio da je predmet proslijeđen višem državnom tužilaštvu.

„Povodom prijave u vezi sa zlostavljanjem djevojčice iz OŠ Radomir Mitrović u Beranama obavještavamo Vas da je Osnovno državno tužilaštvo u Beranama odmah po saznanju za predmetni događaj naložilo Upravi policije CB Berane preduzimanje mjera i radnji u cilju obezbjeđenja dokaza i identifikacije učinilaca krivičnog djela. Nakon prikupljenih obavještenja predmet je proslijeđen na dalje piostupanje i nadležnost Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju“, navodi se o udgovoru PR službe ODT Berane.

Šta se tačno dešavalo i koliko dugo u ovoj beranskoj osnovnoj školi i da li je između ostalog bilo i seksualnog zlostavljanja, kao što se spekuliše u javnosti, biće poznato danas nakon saslušanja dječaka u VDT Bijelo Polje.

Vijesti očekuju odgovor od PR službe tog tužilaštva, na pitanje koje je upućeno juče u popodnevnim satima.

Prema nekim informacijama dječaci devetog razreda su tri godine mlađu djevojčicu iz iste škole pimoravali da im donosi novac i druge dragocjenosti i time je ucjenjivali i izvodili na obilžnje izletište.

Djevojčica je, potvrđeno je Vijestima iz beranske policije, u prisustvu roditelja i psihologa pregledana kod ljekara, nakon čega je otvorena istraga i pokrenut postupak najprije u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, a danas u Višem državnom tužilaštvu.

Čitav slučaj kulminirao je prošlog ponedjeljka, kada je, kako se sada saznaje, umalo došlo do obračuna roditelja djece.

Iz OŠ Radomir Mitrović se još uvijek nijesu oglašavali povodom ovog slučaj ni direktor niti školski pedagog, odnosno psiholog, dok ogorčeni roditelji traže njihove hitne ostavke ili smjenu.

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428777


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja