exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kodex.me
Broj pregleda članka: 118

Braći Bojić određen pritvor od 30 dana: Zbog sumnje da su ubili brata


Braći Bojić određen pritvor od 30 dana: Zbog sumnje da su ubili brata

Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, Vanja Rakonjac odredila je pritvor do 30 dana braći Marku (62) i Milenku Bojiću (52). Njih terete, da su kao saizvršioci ubili brata od strica Ranka Bojića (62).

Nezvanično, braća su tokom saslušanja kod tužioca priznala djelo.

Uprava policije je povodom tog događaja ranije saopštila, da je beživotno tijelo R.B. zatečeno u nedjelju oko 6.50 časova pored puta, u selu Redice - Opština Kolašin.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, uz učešće službenika Forenzičkog centra. Na lice mjesta je izašao i obducent Kliničkog centra, Uviđajem, kojim je rukovodio nadležni tužilac, je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja. Izuzeti su tragovi sa lica mjesta koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Tijelo R.B. je upućeno u Klinički centar radi obdukcije", saopšteno je iz Uprave policije.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 462516


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja