avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Vijesti.me
Broj pregleda članka: 348

Zeković: Savjet će provjeriti postupanje prema policajcu iz Kolašina


Zeković: Savjet će provjeriti postupanje prema policajcu iz Kolašina

Savjet za građansku kontrolu rada policije provjeriće i preispitati postupanje policije prema saobraćajnom policajcu I.B, raspoređenom u Odjeljenju bezbjednosti (OB) Tivat, “a koji se u Kolašinu, tokom korišćenja godišnjeg odmora, ponašao suprotno vrijednostima crnogorske policije”.

Kolašinka Andrea Sekuluć optužila je I.B. da je, u subotu veče, u jednom kolašinskom noćnom klubu, tukao u dva navrata, zbog čega je zadobila hemetome po cijelom tijelu i povredu vrata.

Kolašinska policija je protiv svog kolege podnijela prekršajnu prijavu, a Osnovno državno tužilaštvo (ODT) izjasnilo se da u radnjama policajca nema elementa krivičnog djela.

“Prema dostupnim informacijama, Savjet nema primjedbi na dosadašnje postupanje nadležnih starješina u Kolašinu i Tivtu. Konstatujemo da su bez rezervi bilo koje vrste primijenjena policijska ovlašćenja i odmah je konsultovan državni tužilac. Savjet ne može komentarisati rad državnotužilačke organizacije, ali koristi priliku pozvati nadležne da preispitaju raniju ocjenu jer su sada možda dostupnije informacije koje ukazuju na postojanje nasilničkog ponašanja ili nekog drugog krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.”- saopštio je Aleksandar Saša Zeković predsjednik Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

Savjet “konstatuje i pohvaljuje činjenicu da je aktiviran postupak disciplinske odgovornosti I.B. i ocjenjuje da to odgovara naporima direktra Uprave policije, dr Veselina Veljovića, da se unaprijedi odgovornst i policijski integritet.”

“Savjet javno ukazuje na važnost disciplinskog postupka, u kojem se ne smije prikriti nijedna činjenica za ovaj ali ni za druge povezane incidente, i koji treba pokazati policijskim starješinama, policijskm nadzoru i javnosti u cjelini da će u crnogrskoj policiji raditi pažljivo odabrani, mirni, staloženi i dobro školovani ljudi”, rekao je Zeković.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 573007


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja